Zwangerschapsreflexologie

 

Reflexologie tijdens en na de zwangerschap.

Tijdens de zwangerschap moet je lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten – lichamelijk én geestelijk – te verlichten. Het is ook een goede voorbereiding op de bevalling.

Ook maak je tijdens de behandelingen intensief contact met je ongeboren baby. Na de bevalling helpt zwangerschapsreflexologie je om weer op kracht te komen en sneller de balans in je leven terug te vinden.

Tijdens je zwangerschap houdt een voetreflexbehandeling je heerlijk in balans. Ook vrouwen die moeite hebben met zwanger worden kunnen baat hebben bij voetreflexologie. Wanneer het proces van zwanger worden moeizaam verloopt, dan kan dit stress met zich meebrengen. Voetreflexologie helpt je spanningen los te laten en in balans te komen. Door het bewerken van specifieke reflexzones krijgen organen, klieren en weefsels die een rol spelen bij de voortplanting meer energie tot hun beschikking, waardoor ze hun functie beter kunnen vervullen.

Massage van deze zones stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, zet aan tot een natuurlijke vorm van herstel en bevordert de balans tussen lichaam en geest. Een reflexzonebehandeling is tevens een moment van ontspanning.