Zwanger

 

Geweldig nieuws. Je bent zwanger! Er is veel in je lichaam aan het veranderen. Je hele hormoonhuishouding staat op zijn kop. Je hoeft echter niet te blijven lopen met de ongemakken die je ervaart. Ik help je graag je vitaliteit te vergroten zodat je nog meer kunt genieten van deze mooie periode.

 

Sporten tijdens je zwangerschap

Wist je dat sporten tijdens je zwangerschapsperiode niet alleen gezond is voor jou, maar ook voor je kindje in je buik? En dat je minder fysieke klachten ervaart en sneller herstelt van je bevalling wanneer je een goede conditie hebt? De zwangere bootcamp workouts helpen je hierbij en zijn geschikt voor alle zwangere vrouwen, ongeacht sportachtergrond of conditie.
Sport altijd onder professionele begeleiding. De training is op maat gemaakt voor jouw zwangere lichaam en ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten. Benieuwd hoe een zwangere bootcamp workout of een workout na je zwangerschap er aan toe gaat? Klik hier om je aan te melden voor een gratis proeftraining.

 

Zwangerschapsreflexologie

Tijdens de zwangerschap vinden veel veranderingen plaats waardoor allerlei klachten kunnen ontstaan. Hierbij kun je denken aan misselijkheid, bekkeninstabiliteit, hoge bloeddruk, stemmingswisselingen en rugklachten.
Zwangerschapsreflexologie heeft een positieve werking op de verschillende lichaamsveranderingen. Zo zal het verlichting bieden tijdens en het herstel bevorderen na de zwangerschap. Voor meer informatie klik hier.

 

Stuitligging

Ligt de baby in stuit, via reflexzonebehandelingen kun je de baby stimuleren de draaiing te maken. Door de behandeling ontspant de buik van de moeder waardoor draaien makkelijker wordt. Het beste is om voor de 36ste week te beginnen met de behandelingen.

 

Laatste loodjes

Het laatste trimester van je zwangerschap kan extra zwaar zijn. Lichamelijke beperkingen nemen toe. Slapen gaat vaak minder goed, je houdt meer vocht vast of maakt je zorgen over de bevalling. Tijdens deze periode zal een behandeling verlichting bieden. Laat de bevalling op zich wachten, dan kun je net dat ene zetje geven om de bevalling te laten beginnen.