Een voetreflex behandeling is een cadeautje aan jezelf

 

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg en dat is lang niet altijd wat je wilt.

De voeten zijn mobiele gewicht dragende structuren. De beenderen, spieren en pezen staan voor kracht, bewegelijkheid, evenwicht, steun, schokdemping en hefboom tot beweging.

Voeten hebben niet alleen een tastvermogen maar ook ongelofelijke proprioceptieve kwaliteiten. De voeten beschikken over een zelfwaarneming die informatie geeft vanuit spieren en gewrichten over het eigen lichaam zoals de stand, houding en beweging van het lichaam. De voeten zijn een link tussen de menselijke energieën en de aarde energieën en zorgen zo voor het aarden van het individu.

Het hoofd denkt eraan, de handen tasten af, maar het zijn de voeten die het doen!

Wil je dat stress verminderd? Hoe vergroot je je weerstand? Waarmee kun je pijn verlichten? Je humeur verbeteren? Wat zorgt bij jouw voor balans?

Blijf er niet langer mee rondlopen. Een behandeling bij de Balance Company biedt hiervoor verlichting en voor zoveel meer.

Een voetreflex behandeling werkt door op vele facetten, het geeft je letterlijk ruimte lucht en energie.

(onbewust) Vastzittende affirmaties die je handelen en denkwijze belemmeren waardoor je letterlijk je buik ervan vol hebt, hoofdpijn ervaart, en nog veel meer denkbare klachten met je mee draagt die energie kosten in plaats van geven.

Een voetreflextherapie is een hele prettige, ontspannende behandeling, De reflexzones zijn gebieden op de voeten die verbonden zijn met organen, botten, spieren, klieren; kortom het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten. De heling zal niet alleen lichamelijk werken maar kan ook emotionele verlichting geven, ze kan cortisol verlagend werken waardoor spanning en stress verminderen. Voetreflex massage stimuleert het lichaam om sneller en beter de afvalstoffen (detox ontgiften) af te voeren en zal je weer in balans brengen.

In mijn praktijk staat naast persoonlijke aandacht en vertrouwen het verbeteren van de gezondheid centraal. Loop je rond met klachten, ben je moe, verdrietig of ben je op zoek naar ontspanning?

Wil je eens ervaren wat een voetreflexbehandeling voor jou en of je kinderen kan doen? Of nog leuker voor het hele gezin?

De positieven effecten van een voetreflex behandeling;

  • een verbetering aan je bloed- en energiedoorstroming, de spiertonus, de lymfecirculatie en de hormoonhuishouding
  • het vrijmaken van endorfinen die pijnverlichtend en stemmingsverbeterend werken
  • het in balans brengen van je lichaam , stimulering van de onderactieve en kalmering van de overactieve systemen
  • een vitaliserend en opbouwend effect voor je lichaam
  • energieverhogend en versterking van je immuunsysteem
  • ondersteunende werking bij chronische ziektes
  • geven van verlichting bij pijn en stimulering genezing

Ik help je om samen weer terug in je eigen kracht te komen. Reserveer een voetreflex behandeling en ervaar het als een cadeautje aan jezelf.

Ik behandel volwassenen (zwangeren),kinderen , kleuter en peuters en baby’s.

Geen verwijsbrief nodig
Je hebt geen verwijsbrief van je (huis)arts nodig.

Vergoeding door zorgverzekeraar
Ik adviseer je om zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar over de hoogte van de eventuele vergoeding. Meer informatie hierover klik hier.