Outdoor training

Geef je nu op voor een training!

Deze corona omstandigheden vergen veel energie vooral mentaal. Daarom is het des temeer van belang dat je de balans blijft behouden. Zet jezelf eens wat vaker uit en blijf fit. Je zult merken dat alles gewoon beter gaat zodra je fit bent. Sporten in de buitenlucht helpt je daar enorm bij. De nieuwe regelgeving leert ons steeds creatief te blijven denken en vooral oplossingsgericht. Letterlijk je ruimte pakken tijdens een training geeft je de balans weer terug.

Heerlijk sporten in de buitenlucht met als doel zo lang mogelijk kunnen genieten van het leven en fit en mobiel te blijven. Een fit en sterk lichaam brengt de kwaliteit van je leven enorm omhoog.

Als outdoor trainster ben ik gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van zwangeren. Maar of je nu zwanger bent, net bent bevallen, aan het revalideren van een blessure, zelf de motivatie niet kunt vinden. Of gewoonweg omdat je nu door omstandigheden meer aan jezelf mag denken en ervaren hebt dat geluk begint bij jezelf.

Aarzel niet, de momenten buiten in combinatie met een heerlijke training zullen je weer terug zetten in je eigen kracht. En geloof mij, die is vaak nog mooier dan je denkt.

Tijdens de 1 op 1 of 1 op 2 trainingen werken we aan het uithoudingsvermogen, de balans, de houding, coördinatie en het trainen de spieren in combinatie met de kracht van de gedachten. De oefeningen zijn functioneel. We werken met bewegingspatronen welke ook in het dagelijkse leven voorkomen. Oefeningen die dus daadwerkelijk functioneel voor je zijn.

Met andere woorden, oefeningen waar je echt iets aan hebt.  Je hoeft geen trainingservaring te hebben, iedereen is welkom. Neem gerust contact op om samen te kijken hoe je het beste uit jezelf kunt halen en welke doelen haalbaar zijn.