“Sophie van den Bogaard”

 

Ik ben vanuit een medisch basis mijzelf gaan verdiepen in de holistische kijk op zaken. Hierbij ondersteun ik diverse ziekenhuizen wanneer het gaat om lijfelijke klachten ten aanzien van stress, burn-out, postnatale depressie, huilbaby’s en trauma’s. Daarnaast leid ik therapeuten op, geef ik trainingen en Masterclasses.

Ik heb veel verdiepingen in het menselijke lichaam op gebied van reflexologie en  acupressuur. Daarnaast heb diverse coachingsopleidingen en sessies gevolgd waardeer het gaat om orthomoleculaire voeding, emotiecoaching, EMDR, NLP, systematisch werken, neuropsychologie en rebalancing.

 

 

 

Dit om zo de mooiste mix aan te kunnen bieden die prachtig werkt, het snelste en vooral zonder terugval. Mijn aanpak bij een coachingstraject is op maat, ik luister naar je verhaal en tussen de regels door om zo op nog meer fronten winst te creëren. Zo krijg je inzicht in de onderstroom waardoor het echt lukt om zaken los te laten en keuzes te maken die voor jou kloppen. Een coachingstraject is altijd maatwerk. Jij bepaalt je hulpvraag, samen stemmen we af. De route kan altijd halverwege bijgesteld worden, juist omdat bewust en onbewust zo nog mooier aan het licht komt en er echt opgeruimd kan worden. Dit zorgt voor het maximale duurzame resultaat.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het natuurlijk opwekken van een bevalling om een inleiding te voorkomen. Dit met wekelijks zeer positieve resultaten.

Door mijn specialisatie fertiliteit bied ik dagelijks kinderwens ouders steun om te  komen tot een natuurlijke zwangerschap, bied ik behandelingen en begeleiding aan ouders van een onrustige huilbaby.

“relieve pain, reduce stress and bring balance in your life”