“Sophie van den Bogaard”

 

Ik heb naast diverse studies als voetreflexologe, verschillende opleidingen aan mijn kennis toegevoegd op gebied van voeding, mindful holistisch coachen, vitaliteitscoaching, gedragscoaching, NLP, body balance en werken met psychozonetherapie, metamorfose behandelingen, zwangerschapsreflexologie en fertiliteit aangevuld met Acces Consciousness bars.

Daarnaast heb ik als personal trainer meerdere opleidingen gevolgd op gebied van sporten voor, tijdens en na je zwangerschap. Daarbij maakte ik naast anatomie en de effecten tijdens je zwangerschap ook kennis met extra verdiepingen in de thematiek. En nog mooier; wat zeggen sommige situaties ons? Ook mijn verdieping in energiebanen, meridianen, en het fysiek en emotioneel lichaamswerk wat met elkaar in relatie staat geeft mooie inzichten.

Ik heb hier veel geleerd over de kracht van lichamelijke processen. Ons onderbewuste en ons vermogen om onszelf terug in onze eigen kracht te zetten.

Nadat ik mijzelf ben gaan specialiseren in zwangerschapsreflexologie met daaraan gekoppeld babyreflex en peuter reflexologie heb ik ervaren wat de mooie effecten zijn bij baby’s. Ook heb ik op persoonlijk vlak weer mogen zien dat succes niet altijd is wat je zelf weet te bereiken maar ook wat je anderen helpt te bereiken. Voor mij een enorme drijfveer om een opleiding voor therapeuten te ontwikkelen en les te geven aan ouders en op diverse locaties aan professionals als een van de eerste babyreflextherapeute van Nederland en België plus als aanvulling trainingen voor de Wellness Academie te mogen geven en deze mooie kennis over te dragen.

Ik vind  het een eer dat ik als vitaliteit coach zoveel cliënten die bij mij komen mag helpen zichzelf op alle fronten te laten groeien en samen te kijken waar letterlijk “de schoen wringt”

In mijn praktijk kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na de bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans.

Voor iedere ouder een verrijking en voor ieder kind een voorsprong.

Balans is voor mij wanneer inner beauty (food), body workouts en lifestyle balance (mindfulness) elkaar mooi in evenwicht houden.

“relieve pain, reduce stress and bring balance in your life”