“Sophie van den Bogaard”

 

Ik heb naast diverse studies als coach, reflexoloog, verschillende studies en onderzoeken aan mijn kennis toegevoegd op gebied van babyreflexologie, voeding, mindful holistisch coachen, vitaliteitscoaching, gedragscoaching, NLP, body& brain balance en werken met psychozonetherapie, metamorfose behandelingen, zwangerschapsreflexologie en fertiliteit aangevuld met Acces Consciousness bars.

Daarnaast heb ik als personal trainer meerdere opleidingen gevolgd op gebied van sporten voor, tijdens en na je zwangerschap. Ook mijn verdieping in energiebanen, meridianen, en het fysiek en emotioneel lichaamswerk wat met elkaar in relatie staat geeft mooie inzichten.

Ik heb hier veel geleerd over de kracht van lichamelijke processen. Ons onderbewuste en ons vermogen om onszelf terug in onze eigen kracht te zetten.

Nadat ik mijzelf ben gaan specialiseren in zwangerschapsreflexologie met daaraan gekoppeld babyreflex en peuterreflexologie heb ik ervaren wat de mooie effecten zijn bij baby’s. Voor mij een enorme drijfveer om een opleiding voor therapeuten te ontwikkelen en les te geven aan ouders en op diverse locaties aan professionals als een van de eerste babyreflextherapeute van Nederland en België plus als aanvulling trainingen voor de Wellness Academie te mogen geven en deze mooie kennis over te dragen.

Ik vind  het een eer dat ik als vitaliteit coach zoveel cliënten die bij mij komen mag helpen zichzelf op alle fronten te laten groeien en samen te kijken waar letterlijk “de schoen wringt”

In mijn praktijk kun je terecht voor reflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschapsreflexologie voor het opwekken van de bevalling of erna om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na de bevalling, babyreflexologie om je baby beter te laten ontlasten, reflextherapie bij verlies of een burn-out, een ontspanningsreflexologie voor meer ontspanning en balans.

“relieve pain, reduce stress and bring balance in your life”