Reviews

 

Omdat ik zulke mooie reacties mocht ontvangen na het geven van een cursus, trainingen en/of behandelingen ontstond het idee deze via de site te delen.

Hieronder kun je lezen hoe mijn behandelingen zijn ervaren.

positieve energie

Sophie, ik wil je graag laten weten dat je mij zo ontzettend hebt geholpen toen ik het best zwaar had. Als ik jouw trainingen & portie positieve energie en fijne tips niet had toen, was het niet zo goed gegaan. Bij jou is trainen een feestje.

Danielle

Bij jou ben je iemand!!!

Nadat ik een keer met een proeftraining heb mee mogen doen heb ik direct mijn abonnement in de sportschool opgezegd.

Wat een heerlijke groep en wat voel ik mij gezien. Bij jou Sophie, ben je iemand. Dat is in de fase waarin ik nu verkeer zo ontzettend waardevol. Dank je wel daarvoor. Ik geniet iedere week van je energie en diversiteit in je trainingen. Ik voel mij beter dankzij jou.

Sanne

1 op 1 training

Wow, wat een heerlijke start van de dag, sinds vorige week ben ik begonnen met wekelijks een 1 op 1 training, voor het eerst weer spierpijn, zo heerlijk, en niet alleen fysiek maar zeker ook psychisch en mentaal ervaar ik groei. Ik slaap beter, heb meer rust thuis, ik kan alles weer aan, ook na vanmorgen zit ik weer zoveel beter in mijn vel, ik kan het iedereen aanraden!!

Pascalle

Steun

Lieve Sophie, in de corona periode bevallen en daarna kampen met pijnlijke bekkenklachten is niet optimaal. Ook nu je praktijk gesloten is blijf je ons daarin steunen en mag ik je bellen. Enorm bedankt voor de spierversterkende oefeningen, je steun en je luistert oor 🙂 dat is vanuit deze corona bubbel goud waard.

Elise

weerstand

Lieve Sophie, ontzettend fijn dat je mij van mijn langdurige malaise hebt afgeholpen, ik had al zoveel geprobeerd maar een paar behandelingen bij jou hielpen pas echt, ik voel mij zoveel energieker en ik kan zoveel meer aan, zo fijn.

Floor

Dankbaar

Mijn dochter en ik vonden het heel fijn en zijn blij met alle tips die we hebben gekregen van je. We zijn dankbaar dat je op ons pad bent gekomen om ons verder te helpen.

Natalie

Zwanger en zo mooi!

Lieve Sophie,
Nogmaals oprecht bedankt voor de heerlijke behandeling en het vertrouwen.
Zo mooi om mensen te mogen ontmoeten die je precies kunnen geven wat je op dat moment nodig hebt.
Ik voel me een stuk lichter en helderder.
Dat was het zetje wat ik nodig had voor de bevalling!
Een extra behandeling was niet meer nodig!!!Een dag na de behandeling is onze prachtige dochter geboren.
Prachtige ervaring en precies goed zoals het ging. Ik kom zeker nog eens terug voor een cursus voetreflexologie voor baby’s.
Dus echt heel erg bedankt!

Zoë

Genoten

Lieve Sophie, ik heb echt genoten, super relaxed en ontspannen. De heerlijk thee, de fijne geurend olie, je tijd.
Ik had geen lichamelijke klachten maar heb wel weer volop energie. Meer rust in mijn hoofd.
Ik ga het iedereen aanraden. Bedankt voor je mooie behandeling.

Mariska

Zwanger!!!

Nadat het mij een lange tijd niet lukte zwanger te worden ben ik na mijn heerlijke ontspannen voetreflexbehandeling bij jou toch zwanger geraakt.
Onbewuste belemmerende overtuigingen en spanning die ik vast hield heb ik met jou hulp mogen loslaten, dankbaar.

Roos

Heerlijk tijdens zwangerschap

De fijne behandeling heeft nog meer resultaat gebracht dan ik al dacht, ik heb erna heerlijk geslapen en voel mij zoveel beter, heerlijk!!! Dankjewel daarvoor, ik kom zeker na mijn bevalling weer bij terug, ik kijk ernaaruit.

Simone

Intens

Wat heerlijk weer en wat kwam er veel los, je enorme positieve kracht, je kijk op de werkelijke essentie en dit weer naar de eenvoud terug te brengen is bijzonder. Weer veel bewustwording en rust terug gekregen, dank je wel, tot snel.

Esther

Liefdevol vertrouwen in jezelf

Na een wat rottige periode heb ik mijzelf deze behandeling cadeau gedaan. Dat had ik eerder moeten doen!
Sophie is een lieve, warme vrouw die ook goed doorheeft wat er speelt. Daar heeft ze mij fijne gedachten over meegegeven. Na de behandeling voelde het alsof de energie weer vrij kon stromen in zowel mijn lijf als gedachten. Ik voelde mij ook stukken lichter. Dank je wel lieve Sophie voor de fijne behandeling!

Lisette

Liefde voor jezelf

Authentiek, warm en betrokken, dat is Sophie. Je voelt je direct op je gemak bij haar. Naast de prettige behandelingen, vind ik de gesprekjes ook erg fijn. Bedankt lieve Sophie voor jouw rust en optimisme, het maakt meer liefde voor mijzelf los. Tot snel!

Ramona

Ervaring met de voetreflexbehandeling

Ik heb nu tweemaal een voetreflexbehandeling gehad en beide gaven een heel aangenaam gevoel. Daarom kijk ik uit naar de volgende behandeling waarvoor ik dan ook al een afspraak heb gemaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Maja

Genieten

Onwijs fijne behandeling gehad….een kadootje voor lichaam/en geest…..stukje onderhoud /en balans…gewoon genieten met en bij Soof 🍀❤

Daniëlle

Heerlijk

Het was heerlijk, lang geleden dat ik mij zo fit voelde. De bekkenbodemfysio deed achteraf spierspanningsmetingen, deze waren na de behandeling positief verbeterd, precies wat je aangaf qua onbewust spanning vasthouden. Ik vond het stuk bewustworden ook heel fijn,dank je wel

Antionette

Gepassioneerd therapeut en coach

Zowel als voetreflextherapeut als coach heel fijn.

Marjolein

Zoveel rust

Sophie geeft zelf al zoveel rust, rust die wij zowel mijn onrustige baby als ikzelf als enorm fijn hebben ervaren naast de fijne tips die we meekregen. Heel blij met deze mooie veranderingen.

Margot

Top ervaring

Dank je wel voor de heerlijke energie en inzichten, ik kom heel graag weer bij je terug.

Ellis