Reviews

Omdat ik zulke mooie reacties mocht ontvangen na het geven van een cursus, trainingen en/of behandelingen ontstond het idee deze via de site te delen.

Hier kun je lezen hoe men mijn behandelingen heeft ervaren.

Liefdevol vertrouwen in jezelf

Na een wat rottige periode heb ik mijzelf deze behandeling cadeau gedaan. Dat had ik eerder moeten doen!
Sophie is een lieve, warme vrouw die ook goed doorheeft wat er speelt. Daar heeft ze mij fijne gedachten over meegegeven. Na de behandeling voelde het alsof de energie weer vrij kon stromen in zowel mijn lijf als gedachten. Ik voelde mij ook stukken lichter. Dank je wel lieve Sophie voor de fijne behandeling!

Lisette

Liefde voor jezelf

Authentiek, warm en betrokken, dat is Sophie. Je voelt je direct op je gemak bij haar. Naast de prettige behandelingen, vind ik de gesprekjes ook erg fijn. Bedankt lieve Sophie voor jouw rust en optimisme, het maakt meer liefde voor mijzelf los. Tot snel!

Ramona

Ervaring met de voetreflexbehandeling

Ik heb nu tweemaal een voetreflexbehandeling gehad en beide gaven een heel aangenaam gevoel. Daarom kijk ik uit naar de volgende behandeling waarvoor ik dan ook al een afspraak heb gemaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Maja

Genieten

Onwijs fijne behandeling gehad….een kadootje voor lichaam/en geest…..stukje onderhoud /en balans…gewoon genieten met en bij Soof 🍀❤

Daniëlle

Heerlijk

Het was heerlijk, lang geleden dat ik mij zo fit voelde. De bekkenbodemfysio deed achteraf spierspanningsmetingen, deze waren na de behandeling positief verbeterd, precies wat je aangaf qua onbewust spanning vasthouden. Ik vond het stuk bewustworden ook heel fijn,dank je wel

Antionette

Gepassioneerd therapeut en coach

Zowel als voetreflextherapeut als coach heel fijn.

Marjolein

Zoveel rust

Sophie geeft zelf al zoveel rust, rust die wij zowel mijn onrustige baby als ikzelf als enorm fijn hebben ervaren naast de fijne tips die we meekregen. Heel blij met deze mooie veranderingen.

Margot

Top ervaring

Dank je wel voor de heerlijke energie en inzichten, ik kom heel graag weer bij je terug.

Ellis