Reviews

 

Omdat ik zulke mooie reacties mocht ontvangen na het geven van een cursus, trainingen en/of behandelingen ontstond het idee deze via de site te delen.

Hieronder kun je lezen hoe mijn behandelingen zijn ervaren. Wil je een review schrijven of Google reviews lezen klik dan hier.

Fijne en bijzondere ervaring

Mijn vriendin had eerdere positieve ervaringen met Sophie en had mij daarom bij wijze van verrassing een sessie met haar cadeau gegeven. Deze verliep heel aangenaam en bleek waardevoller dan ik had verwacht: gaandeweg ontstond een fijn gesprek dat me nieuwe inzichten heeft gegeven, waaraan ik zeker wat heb gehad. Nogmaals bedankt daarvoor Sophie!

Max

Bevalling opwekken

Om een medische ingreep te voorkomen kwam ik bij Sophie, naast het opwekken van de bevalling heeft zij ook mijn eerdere nare bevallingservaring opgeruimd (geen idee dat die zo van invloed was) waardoor ik deze bevalling als zeer bijzonder heb ervaren. Ik beviel na 1 behandeling de volgende dag, zo blij bij Sophie te zijn geweest. Ze is warm, intuïtief, doet alles voelbaar met liefde en passie. Heel bijzonder.

Sanne

Wenskindje

Lieve Sophie, onze droom kwam uit dankzij jou.

Je steun, je toewijding, je kennis en je kunde heeft ons het mooiste geschenk mogen geven wat we wenste. Onbeschrijfelijk bijzonder.

Bianca

Positieve energie en waardevolle inzichten

Ik ben je erg dankbaar voor alle fijne gesprekken en de voetreflexbehandelingen. Je geeft nooit een oordeel en met jou persoonlijke en liefdevolle aandacht, je professionele houding en kennis ben ik tot waardevolle inzichten gekomen die mij helpen om verder te komen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dank je wel lieve Sophie voor de mooie behandelingen.

Liefs
Chantal

Chantal

Balance coaching

Nadat ik al lange tijd last had van lichamelijke klachten werd ik getipt door een vriendin om bij Sophie een afspraak te maken. Hoe bijzonder hoe zij werkt en de mooie inzichten die het mij gaf. Voor het eerst echt van mijn schouderklachten en lage onderrugpijn af door zaken echt op te ruimen.

Hoe zaken uit het verleden opgeslagen ligt in ons lijf is bijzonder. Ontzettend blij dat ik je heb gevonden, zeker tot snel

Eef

Zwanger!!!

Het grootste kado!!

We zijn zwanger, enorm bedankt voor je begeleiding tijdens deze heftige periode.

De steun, de behandelingen de vele tips en ondersteuning. Wij hebben het als bijzonder fijn ervaren en genieten ieder moment van de dag van ons kleine steeds groter groeiende wonder. Dankjewel Sophie

Cindy

Eer om van jou les te mogen krijgen!

Ik wil je nogmaals bedanken voor de geweldige lessen die je ons hebt gegeven. Je straalt een geweldige energie uit. Het is een eer om van jou les te mogen krijgen, al die prachtige kennis en het vermogen dit te delen is bijzonder.

Sander

Zo effectief

Echt nooit meer anders, ik kan het iedereen aanraden. Wanneer ik even niet lekker in mijn vel zit, het thuis of op mijn werk even niet lekker loopt, ga ik naar Sophie. Zonder oordeel geeft ze prachtige handvatten waar ik echt iets mee kan. Die echt werken waardoor ik mij weer zoveel fijner, blijere en beter voel en alles weer aankan. Blijf niet te lang rondlopen maak een afspraak bij Sophie !!!! 🙂

Jill

Mooi mens

Wat een prachtig bijzonder mens ben jij. Wat een liefdevolle intentie. Genoten van je behandeling en na twee keer voel ik mij al zoveel beter. Dank voor al je prachtige inzichten en adviezen op maat. Heel erg bijzonder.

Marjolijn

Professioneel met prachtige resulaten

Een unieke mix van coachingsreflexologie waarbij de rouwverwerking zoveel milder wordt door de mooie inzichten, liefdevolle tips en professionele kijk op zaken terwijl het lijf aan het werk wordt gezet om het niet alleen in mijn hoofd maar ook in mijn lijf te voelen en te verwerken. Dikke pluim, ik kijk uit naar de volgende bezoeken. Heel bijzonder hoe Sophie dat doet.

Ann

rouwverwerking

Enorm fijn dat iemand mij adviseerde bij Sophie een afspraak te maken. Sophie is zeer kundig en liefdevol. Ik kan het iedereen aanraden.

Rosa

Heerlijke Bootcamp training

Lieve Sophie,

Ik train al 5 jaar bij je en ik ken geen trainster die zo toegewijd vol met passie en liefde en vooral oog voor iedereen de trainingen wekelijks neerzet. Sporten is zoals je weet voor mij een opgave en door jou wekelijks een feestje geworden en zoveel meer.

Diana

wow

Wow Sophie, dit had ik zoveel eerder moeten doen. Na maanden strubbelingen te hebben gehad met mijn jongste van 2 jaar, niet slapen, huilen zonder aanleiding, het was zo niet leuk soms thuis daardoor. Wat nam je de tijd, gaf je haar een mooie behandeling en nog extra tips voor thuis en wat een impact!!! Alsof ik een heel ander kindje weer thuis heb. Heerlijk geslapen (we moesten haar zelfs om 9 uur wakker maken terwijl ze maanden nooit tot 6 uur sliep) echt briljant. Ik ga het iedereen aanbevelen.

ilse

Lucht

Een reflexzonebehandeling bij Sophie geeft echt ruimte en lucht. Ik liep al langere tijd met lichamelijke klachten waar ik niet zo goed van wist hoe ik er aan kwam. Door de behandeling, vele kennis en tips is er veel meer duidelijk nu. Een zeer ontspannen behandeling die ik lang erna nog vast kon houden. Ik kom zeker terug en raad het iedereen aan.

Carla

Heel bijzonder

Een voetreflex behandeling van Sophie is werkelijk een cadeau aan jezelf en een mooi cadeau voor een ander. Met liefdevolle aandacht, veel kennis en vertrouwen geeft ze je precies die inzichten die op het moment passend zijn en waar je mee verder komt in je persoonlijke ontwikkeling. Heel bijzonder

Hilde

zwanger

Een dag voor de bevalling mocht ik bij je komen, deze ontzettend fijne behandeling waar je zo de tijd neemt was bijzonder. Een behandeling waar je niet alleen de bevalling opwekt maar mij ook hebt geholpen door mijn bekken en longgebied wat meer ruimte te geven. Het contact met ons kindje op dat moment was heel mooi. De bevalling was daardoor goed en het herstel soepel. We gaan zeker bij je terug komen voor een behandeling en een workshop voor ons kindje. Dankjewel Sophie

sabine

authenticiteit, balans, vitaliteit

Sophie staat bekend om haar unieke wijze van behandelen. Bizar hoe je in no time het lichaam weer zo in balans krijgt.

Dit had ik veel eerder in mijn zwangerschap moeten weten. Verbluffend hoeveel effect het had, ook mijn bekkenfysio stond versteld.

Ik voel mij zoveel beter na je liefdevolle kundige tijd die je altijd neemt wanneer ik bij je kom, mede door de unieke wijze waarmee je lichaam en geest weet samen te laten komen en letterlijk balans weet aan te brengen. In 1 woord bijzonder.

 

josine

Zoveel beter

Een behandeling bij Sophie kan ik iedereen aanraden. Ik ben gisteren na lange tijd vermoeid te zijn geweest en niet kunnen slapen direct in bed gedoken en voel mij vandaag zoveel beter!! Zo fijn:) Bedankt voor je aandacht en de fijne gesprekken. In het kader van de daad bij het woord voegen kom ik donderdag ook direct weer lekker bij je sporten.

elise

positieve energie

Sophie, ik wil je graag laten weten dat je mij zo ontzettend hebt geholpen toen ik het best zwaar had. Als ik jouw trainingen & portie positieve energie en fijne tips niet had toen, was het niet zo goed gegaan. Bij jou is trainen een feestje.

Danielle

Bij jou ben je iemand!!!

Nadat ik een keer met een proeftraining heb mee mogen doen heb ik direct mijn abonnement in de sportschool opgezegd.

Wat een heerlijke groep en wat voel ik mij gezien. Bij jou Sophie, ben je iemand. Dat is in de fase waarin ik nu verkeer zo ontzettend waardevol. Dank je wel daarvoor. Ik geniet iedere week van je energie en diversiteit in je trainingen. Ik voel mij beter dankzij jou.

Sanne

1 op 1 training

Wow, wat een heerlijke start van de dag, sinds vorige week ben ik begonnen met wekelijks een 1 op 1 training, voor het eerst weer spierpijn, zo heerlijk, en niet alleen fysiek maar zeker ook psychisch en mentaal ervaar ik groei. Ik slaap beter, heb meer rust thuis, ik kan alles weer aan, ook na vanmorgen zit ik weer zoveel beter in mijn vel, ik kan het iedereen aanraden!!

Pascalle

Steun

Lieve Sophie, in de corona periode bevallen en daarna kampen met pijnlijke bekkenklachten is niet optimaal. Ook nu je praktijk gesloten is blijf je ons daarin steunen en mag ik je bellen. Enorm bedankt voor de spierversterkende oefeningen, je steun en je luistert oor 🙂 dat is vanuit deze corona bubbel goud waard.

Elise

weerstand

Lieve Sophie, ontzettend fijn dat je mij van mijn langdurige malaise hebt afgeholpen, ik had al zoveel geprobeerd maar een paar behandelingen bij jou hielpen pas echt, ik voel mij zoveel energieker en ik kan zoveel meer aan, zo fijn.

Floor

Dankbaar

Mijn dochter en ik vonden het heel fijn en zijn blij met alle tips die we hebben gekregen van je. We zijn dankbaar dat je op ons pad bent gekomen om ons verder te helpen.

Natalie

Zwanger en zo mooi!

Lieve Sophie,
Nogmaals oprecht bedankt voor de heerlijke behandeling en het vertrouwen.
Zo mooi om mensen te mogen ontmoeten die je precies kunnen geven wat je op dat moment nodig hebt.
Ik voel me een stuk lichter en helderder.
Dat was het zetje wat ik nodig had voor de bevalling!
Een extra behandeling was niet meer nodig!!!Een dag na de behandeling is onze prachtige dochter geboren.
Prachtige ervaring en precies goed zoals het ging. Ik kom zeker nog eens terug voor een cursus voetreflexologie voor baby’s.
Dus echt heel erg bedankt!

Zoë

Genoten

Lieve Sophie, ik heb echt genoten, super relaxed en ontspannen. De heerlijk thee, de fijne geurend olie, je tijd.
Ik had geen lichamelijke klachten maar heb wel weer volop energie. Meer rust in mijn hoofd.
Ik ga het iedereen aanraden. Bedankt voor je mooie behandeling.

Mariska

Zwanger!!!

Nadat het mij een lange tijd niet lukte zwanger te worden ben ik na mijn heerlijke ontspannen voetreflexbehandeling bij jou toch zwanger geraakt.
Onbewuste belemmerende overtuigingen en spanning die ik vast hield heb ik met jou hulp mogen loslaten, dankbaar.

Roos

Heerlijk tijdens zwangerschap

De fijne behandeling heeft nog meer resultaat gebracht dan ik al dacht, ik heb erna heerlijk geslapen en voel mij zoveel beter, heerlijk!!! Dankjewel daarvoor, ik kom zeker na mijn bevalling weer bij terug, ik kijk ernaaruit.

Simone

Intens

Wat heerlijk weer en wat kwam er veel los, je enorme positieve kracht, je kijk op de werkelijke essentie en dit weer naar de eenvoud terug te brengen is bijzonder. Weer veel bewustwording en rust terug gekregen, dank je wel, tot snel.

Esther

Liefdevol vertrouwen in jezelf

Na een wat rottige periode heb ik mijzelf deze behandeling cadeau gedaan. Dat had ik eerder moeten doen!
Sophie is een lieve, warme vrouw die ook goed doorheeft wat er speelt. Daar heeft ze mij fijne gedachten over meegegeven. Na de behandeling voelde het alsof de energie weer vrij kon stromen in zowel mijn lijf als gedachten. Ik voelde mij ook stukken lichter. Dank je wel lieve Sophie voor de fijne behandeling!

Lisette

Liefde voor jezelf

Authentiek, warm en betrokken, dat is Sophie. Je voelt je direct op je gemak bij haar. Naast de prettige behandelingen, vind ik de gesprekjes ook erg fijn. Bedankt lieve Sophie voor jouw rust en optimisme, het maakt meer liefde voor mijzelf los. Tot snel!

Ramona

Ervaring met de voetreflexbehandeling

Ik heb nu tweemaal een voetreflexbehandeling gehad en beide gaven een heel aangenaam gevoel. Daarom kijk ik uit naar de volgende behandeling waarvoor ik dan ook al een afspraak heb gemaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Maja

Genieten

Onwijs fijne behandeling gehad….een kadootje voor lichaam/en geest…..stukje onderhoud /en balans…gewoon genieten met en bij Soof 🍀❤

Daniëlle

Heerlijk

Het was heerlijk, lang geleden dat ik mij zo fit voelde. De bekkenbodemfysio deed achteraf spierspanningsmetingen, deze waren na de behandeling positief verbeterd, precies wat je aangaf qua onbewust spanning vasthouden. Ik vond het stuk bewustworden ook heel fijn,dank je wel

Antionette

Gepassioneerd therapeut en coach

Zowel als voetreflextherapeut als coach heel fijn.

Marjolein

Zoveel rust

Sophie geeft zelf al zoveel rust, rust die wij zowel mijn onrustige baby als ikzelf als enorm fijn hebben ervaren naast de fijne tips die we meekregen. Heel blij met deze mooie veranderingen.

Margot

Top ervaring

Dank je wel voor de heerlijke energie en inzichten, ik kom heel graag weer bij je terug.

Ellis