Baby- & peuterreflexologie opleiding voor therapeuten

 

Ben je werkzaam in de kraamzorg, als kinderpsycholoog, als kinderfysiotherapeut, als voetreflex therapeut, op de afdeling neonatologie of de kinderafdeling in het ziekenhuis, het consultatiebureau, in de kinder tuina en acupunctuur, als babyshiatsu masseur, op een kinderdagverblijf, als babymassagedocent, als baby gebarentaal instructeur en lijkt het je leuk om deze kennis over te dragen op ouders via jouw praktijk of in de vorm van een cursus? Dan is deze opleiding van twee dagen een hele mooie aanvulling op je kennis.

We gaan aan de slag met verschillende themas. Daarnaast komen vele punten aan bod die ouders met jonge kinderen ervaren en waarmee je ze in je eigen praktijk kunt behandelen en ze kunt ondersteunen. Ook leer je om deze kennis over te dragen aan de ouders zodat je zelf workshops kunt geven. Zeker in deze tijd met de gevoeligheid van nu is de behoefte groot en werkt het zo mooi. Vaak heb je na 5 minuten al resultaat.

De trainingen worden in kleine groepjes van maximaal 4 personen zodat je als deelnemer maximaal rendement hebt en persoonlijke aandacht kunt ontvangen.

Informatie over de opleiding?

  • De kosten voor de tweedaagse cursus bedragen in totaal € 249,-
  • Locatie; nog te bepalen
  • Data: nog te bepalen (cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers)
  • Er is koffie en thee aanwezig op de locatie.
  • Je krijgt tijdens de training een syllabus met aanvullingen.
  • Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Wil je je aanmelden voor de cursus of heb je nog vragen neem dan gerust contact met mij op.