Online consult

 

Omdat ik als geen ander begrijp, ervaar en zie hoe ouders vast kunnen lopen in hun privé en zakelijke situatie bestaat er een mogelijkheid om een online consult aan te vragen.

Wanneer het even niet lekker loopt en er spannings- en vermoeidheidsklachten ontstaan biedt online ondersteuning steun. Ook wanneer je last hebt van concentratieproblemen, of je merkt dat je niet jezelf bent en je omgeving daar last van heeft is een consult verhelderd en geeft het handvatten en inzicht. Zo kun je je werk weer beter aan en ben je een leukere partner en ouder.

Het online consult gaat vooraf aan een vrijblijvend gesprek van 10 minuten zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Een traject bestaat uit een online consult van maximaal een uur. Tijdens dit consult brengen we je hulpvragen in kaart en creëren we op zoveel mogelijk zaken ruimte, inzicht en rust in je hoofd.

Na deze sessie kijken we samen wat voor jouw goed werkt, is bijvoorbeeld daarin een vervolg traject zinvol of geeft het na 1 sessie weer de nodige energie. Alles is mogelijk hierin.