MVO

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
We hebben onze planeet in bruikleen van onze kinderen. Een zaak van ons allemaal om daar zuinig mee om te springen.

Door bewust te kiezen voor producten die bijdragen aan een duurzamere en meer eerlijk verdeelde wereld, werk je mee aan een beter leefbare planeet.
Kostbaardere dan de meest gangbare oliën heb ik heel bewust gekozen om te werken met 100% pure, biologische en fairtrade olie. Voor aanvullende aromatherapie in de diffuser en voetenbad gebruik ik in de praktijk 100% natuurlijke etherische oliën.

Los van dit soort bijdragen vind ik het belangrijk om steeds bewuste keuzes te maken in waar voed je jezelf mee in de breedste zin des woord. Denk daarbij bijvoorbeeld aan; welke media volg je, wat voor boeken lees je, met wie ga je om, voor wie werk je, door wie laat je je inspireren, waar komt het voedsel dat je eet vandaan, wat smeer je op je huid, welke producten verbruik je. Vraag jezelf af wat is de impact hiervan op mijn huid maar ook voor mens, dier en natuur in het algemeen.


Wees daarnaast ook zuinig op elkaar. Voor mij als bevoorrecht mens met een dak boven mijn hoofd, liefdevolle mensen om mij heen, een gezond lichaam en een open mind, vind ik het vanzelfsprekend om met mijn “voetreflex talent” ook onbezoldigd iets te betekenen voor iemand die tijdelijk wel wat support in het leven kan gebruiken.

Iedere moeder die bij mij komt met haar kindje voor een opleiding en of training waarbij zij de mooie kneepjes van de babyreflexologie zelf leert toepassen draagt middels een donatie onbewust bij aan MommaLuv. Per behandeling en of opleiding doneer ik aan MommaLuv. Momma Luv zet zich in voor zwangere vrouwen in ontwikkelingslanden.

Verantwoordelijkheid daar waar deze hoort te liggen en begin bij jezelf. Laten we zuinig zijn op onze lichamen & planeet en samen de wereld weer een beetje mooier en leefbaarder maken!

 

Logo van Momma Luv