Moeder & kind coaching

 

Moeder & kind coaching geeft inzichten, verlichtingen en werkt door in het hele gezin

Coachingsreflexologie is een mix van neuropsychologie, reflexologie en acupressuur. Door de conflictzones in de hersenen te combineren met spanning in het lichaam heb je al snel merkbaar en voelbaar resultaat zonder terugval.


“Zo bijzonder na alles al te hebben geprobeerd waren we ten einde raad. Ons kindje sliep niet, huilde veel, was zeer eenkennig en at slecht, na de eerste sessie al waarbij ik als mama alleen kwam merkte we enorm veel verschil niet alleen bij mijzelf maar ook bij onze kleine dame. De spanning met mijn partner hierover is ook verdwenen. We kunnen nu echt genieten van ons jonge gezin”


Dit berichtje staat niet op zichzelf, de effecten van deze sessies werken door in de rest van het gezin. Er zijn soms gewoonweg verwachtingen over het moederschap die niet bepaald uitkomen als het eenmaal zover is. De impact van oud zeer uit je eigen jeugd heeft invloed op je kindje. Ook miskramen, verlies, de bevalling en verloop van je zwangerschap hoe liefdevol deze ook was heeft invloed op de start. Lichamelijke klachten, onverklaarbare onrust, onzekerheid, verlies van vertrouwen, spanning in je lichaam alles werkt door op je kindje. Obstipatie, reflux, slecht slapen is een gevolg van en nooit de oorzaak. Door deze juiste aanpak en ondersteuning kun je weer genieten van het meeste waardevolle van je leven.