Nuttige links

Kleine trauma’s uit je jeugd hebben invloed op je kindje

Een mooi artikel in het AD van Brenda Kluijver over dat kleine trauma’s uit je jeugd hebben invloed op je kindje.

Lees het hele artikel hier.

Voetreflexologie: je voeten als poort naar de gezondheid van je héle lijf

Voetreflexologie: je voeten als poort naar de gezondheid van je héle lijf. Een mooi artikel op Holistik, klier hier om het artikel te lezen.

Actuele onderzoeksresultaten: vitamine D suppletie bij COVID-19.

Een mooi artikel over vitamine D suppletie bij COVID-19 op de website van Ortho Health Foundation. Klik hier voor het artikel.

Voetreflexologie kan migraine verlichten?

Een voetmassage die hoofdpijn kan oplossen? Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar toch blijkt voetreflexologie mensen met hoofdpijn als gevolg van migraine behoorlijk wat verlichting te kunnen bieden. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar voetreflexologie en het verhelpen van migraineklachten, waaronder een uitgebreid onderzoek in Denemarken.

Lees het hele artikel op de website van de Wellness Academy.

Vijf voordelen van Voetreflexologie tijdens de zwangerschap

Voetreflexologie tijdens de zwangerschap doet je op allerlei manieren goed. Niet alleen helpt het om de hormonen in balans te houden. Ook helpt het om allerlei typische kwaaltjes van de zwangerschap te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Een mooie blog van Carolien Rijnkels.

Dagelijks je voeten masseren: waarom al je organen er baat bij hebben

Dagelijks je voeten masseren: waarom al je organen er baat bij hebben. Een leuk artikel op holistik.nl.

Sport als wapen tegen corona

Sporten verbetert onze natuurlijke weerstand en dat is momenteel de enige afweer die we hebben tegen het coronavirus. Niet alleen de immuniteit verbetert. Bewegen is goed voor ons lichaam en brein. Een mooi artikel op de website van EOS wetenschap. Klik hier voor het hele artikel.

Voetreflexologie vermindert preoperatieve angst

Een mooi artikel op de site van Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg over hoe voetreflexologie preoperatieve angst vermindert. Klik hier om het artikel te lezen.

Voetreflexologie: een hulpmiddel tegen krampjes en constipatie bij je baby

Heeft je baby last van krampjes, constipatie of andere kwaaltjes? Misschien kan voetreflexologie dan soelaas bieden. Reflexoloog Lentel De Hertog geeft meer tekst en uitleg. Klik hier om het hele artikel te lezen.

Baby reflexologie - massage van babyvoetjes helpt

Wanneer de energie van een moeder en kind weer goed doorstroomt beïnvloedt dat de energie van het hele gezin, slecht slapen, obstipatie, doorkomende tandjes, buikpijn, spanning en nog vele andere kwalen loop er niet te lang mee door. Ik help je graag om deze te verlichten en te herstellen. Babyrefleologie kan al direct na de geboorte worden toegepast, een kado voor de rest van je leven. Lees het hele artikel op zwangerenportaal.nl

Laat je energie weer vrij stromen met deze oeroude serie meridiaan strekkingen

Een leuk gastblog van Miriam Eves van Slowww.nl over mediaanstrekkingen op de website happywithyoga.com.

Voetreflexologie & depressie

Ongeveer 2/3 van alle volwassenen kampt ooit in zijn of haar leven met symptomen van een depressie.  Voel je dan ook niet raar als je op een zeker moment in je leven met sombere gevoelens te maken krijgt. Hoe voetreflexologie je kan ondersteunen bij een depressie weet Kate Maslowska. Een mooi artikle over voetreflexologie & deperssie op de site van holistik.nl

Reflexologie vermindert bekken- en lage rugpijn bij zwangere vrouwen

24 juni 2018  Voetreflexologie zorgt voor een merkbare vermindering van bekken- en lage rugpijn bij zwangere vrouwen. Ierse voetreflexologen onderzochten bij zwangere vrouwen de werking van voetreflextherapie. In totaal werden 90 vrouwen geselecteerd die voor het eerst moesten bevallen en last hadden van bekken- of lage rugpijn. Lees het hele artikel hier

Babyvoetmassage

De nieuwste trend overgewaaid uit Engeland: de babyvoetmassage. Dat een massage kan helpen om je baby te laten ontspannen bij krampjes, obstipatie, oorpijn of ander ongemak, wisten we al. Een mooi artikel op de site van oudersvannu.nl over babyvoetmassage.