Coaching & ontspanning

 

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg en dat is lang niet altijd wat je wilt

 

Als coachend therapeut help ik je om je eigen leven (beter) vorm te geven. Jouw eigen verhaal waarbij ballast boven komt drijven waardoor lichamelijke klachten en emotionele zwaarte opgeruimd wordt.

In dat proces zal ik vragen stellen zodat we komen tot een verhaal, jouw verhaal. We spiegelen, confronteren, ik denk met je mee en geef je inzicht wat voor jou werkt. Door je diverse inzichten aan te reiken waar jij op resoneert en waar nodig opdrachten te geven, werkt het natuurlijk voor je door in de rest van je leven. Tegelijkertijd neutraliseren we direct, en vaak ongezien, de emotionele lading wat terug denkend aan een trauma direct een ander gevoel oplevert waardoor je al snel verlichting zult ervaren.

In het traject werk ik graag resultaatgericht, vanuit ervaring en kennis gecombineerd met intuïtie. En richt ik mij tevens op zaken die niet gezegd worden maar voelbaar aanwezig wat je sneller tot inzicht brengt.

In de afgelopen tien jaar heb ik mensen met allerlei verschillende vragen begeleid. De onderwerpen waar ik mij in de loop van de tijd in gespecialiseerd heb zijn natuurlijk ouderschap, gezond omgaan met stress, balans, kinderwens ouders, stressvrije zwangerschap, bevallingsverhalen, onrustige baby’s, persoonlijke ontwikkeling, stressvrij leven, en om  lijfelijke klachten de baas worden.

Wil je een afspraak maken neem dan gerust contact met mij op?