Coaching by walking

“If you can’t find a way, create one”

“je hebt het gevoel dat er meer in het leven zit, maar je weet niet precies wat dat is of hoe dat op te lossen. Je blijft alsmaar in dezelfde cirkeltjes lopen, en dat kost zoveel energie.”

Er is altijd een weg vooruit. Er zijn altijd mogelijkheden. We zijn creërende wezens en wanneer er nog niet is wat er nodig is, dan creëer je het zelf. Wanneer je bewust wordt van wat eerder teveel of te groot was (emotie, gedachte, familiesysteem, energie) waardoor je lichaam uit balans is geraakt, en je door de klachten vraagt om hiernaar te kijken en je erkent en ervaart dat het wel anders kan heb je de regie over je eigen gezondheid en geluk.

Soms heb je behoefte aan coaching waarin je op alle vlakken actief bent: fysiek en cognitief, relationeel en gevoelsmatig, intensief en doelgericht, reflectief en productief. Een goed gekozen omgeving dringt dagelijkse beslommeringen naar de achtergrond. Ze maken plaats voor bespiegelingen die anders zelden aan bod komen. Oude en nieuwe verwachtingen, onuitgesproken gedachten, angsten en spanningen steken onderweg de kop op.

Walking coaching zal je helpen om deze gedachten en gevoelens ruimte te geven, te benoemen en constructief te benutten.

Mindfull walking is een buiten training waarbij mindful wandelen wordt gecombineerd met mooie Acces Bars tools. Dit aan de hand van het thema “hoe blijf ik in mijn eigen kracht”.

Tijdens de wandeling leer je tevens verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken om meer ontspannen, kalmer en bewuster te worden.
De natuur ondersteunt je hierbij; de zon laadt je op, de wind waait je hoofd leeg en de veranderingen in de natuur maken je bewuster en brengen je meer in het nu.

Mindfull walking is veilige en effectieve manier van bewegen en geschikt voor iedereen. Het maakt vooral heerlijk je hoofd leeg, ontlaad de stress en geeft fijne energie in plaats van dat het energie kost.