Balance Company Woman Bootcamp Rijswijk en Delft

 

Speel jij al vaker met de gedachten echt weer iets aan sport te gaan doen, maar heb je dit omwille van allerlei belemmerende overtuigingen dat nog niet concreet gemaakt?

Start nu, juist tijdens deze periode waar gezondheid zo enorm belangrijk is en we weer wat meer terrein kunnen pakken, een nieuwe fase, nieuwe energie en goede voornemens. We doen oefeningen waar je echt iets aan hebt.  Je hoeft geen trainingservaring te hebben.

Bootcamp is een intensieve manier van trainen om af te vallen, je conditie te verbeteren en sterkere spieren te krijgen. Door korte krachtige oefeningen op een explosieve manier te doen bouw je kracht en conditie op. Je kunt hier ook mee afvallen. Met een beetje inzet verbrand je al gauw zo’n 600 tot 750 calorieën tijdens een bootcamp training. Dit resulteert in vetverbranding. Omdat je met bootcamp ook veel krachttraining doet zullen je spieren meer massa krijgen. Hierdoor blijf je ook na een workout vet verbranden. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen.

En met name dat samen doen geeft zoveel meer energie. Meld je aan en gun jezelf dat wekelijkse sportmoment.

Op maandagavond trainen we in Rijswijk-buiten en op donderdagavond in Delft in het Delftsehout. 

Speciaal voor zwangeren in Rijswijk-buiten!!!

 

In Rijswijk-buiten ben ik in april gestart met een nieuwe groep waar we met een volledig uitgewerkt trainingsprogramma training bieden aan vrouwen die zwanger zijn of terugkomen na de bevalling.  Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van de grote spiergroepen en specifieke spiergroepen als de bekkenbodem. Na afloop van het volgen van de trainingen ben je sterk en fit voor je bevalling en heb je een goede basis opgebouwd. Je weet dan waar je op moet letten tijdens het trainen, hoe belangrijk daarin je ademhaling is en gebruikt de bewegingen niet alleen tijdens de training maar ook in het dagelijks leven. Zo ben je na het volgen van de trainingen in staat om, wanneer je dat zou willen, in de regulieren lessen op andere locaties mee te trainen (middels aangepaste oefeningen).

Deze groep is voor zwangere vrouwen, vrouwen die recent zijn bevallen of nog zwangerschapsgerelateerde klachten hebben zoals incontinentie, bekkenklachten of bijvoorbeeld een diastase. Heb je interesse Meld je aan en gun jezelf dat wekelijkse sportmoment.

Gratis proefles!

Meld je aan voor een gratis proefles

Klik hier voor de Algemene voorwaarden Bootcamp Balance Company.