Bootcamp

 

Ben jij vrouw? Speel jij al vaker met de gedachten echt weer iets aan sport te gaan doen, maar heb je dit omwille van allerlei belemmerende overtuigingen dat nog niet concreet gemaakt?

Start nu, juist tijdens deze periode waar we weer wat meer terrein kunnen pakken, een nieuwe fase, nieuwe energie en goede voornemens…Van nieuwe ideeën krijgen we energie en een goed gevoel. Alleen…je hebt niet zoveel aan ideeën als je geen actie onderneemt om ze daadwerkelijk uit te voeren. Tenzij je bedoeling is te genieten van een vrolijke brainstorm. Meestal zit er achter jouw ideeën echter een lang gekoesterde wens of gaat het over het oplossen van een probleem.

Stop met denken, ga iets doen!

Zet door!
en…
maak steeds weer de stap naar actie!
Elke stap in de goede richting is winst.
Blijf doorstappen tot jouw doel bereikt is!

Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen.

Op maandagavond trainen we in Rijswijk-buiten en op donderdagavond in het Delftsehout!

Mocht er behoefte zijn bij jou in je wijk om ook een training op te zetten, voel je vrij om contact met mij op te nemen.

We doen oefeningen waar je echt iets aan hebt.  Je hoeft geen trainingservaring te hebben.

Meld je aan en gun jezelf dat wekelijkse sportmoment.

Of je nu herstellende bent van een blessure, lange tijd niets gedaan, twijfelt over sporten of vaak aan gedacht maar nog niet in actie gekomen. Kortom alle vrouwen uit de regio die buiten hun comfortzone met elkaar groei willen ervaren.

Je zult merken dat wanneer jij weer in balans bent de rest van het gezin daarin mee profiteert.