Balance Company Woman Bootcamp

 

Speel jij al vaker met de gedachten echt weer iets aan sport te gaan doen, maar heb je dit omwille van allerlei belemmerende overtuigingen dat nog niet concreet gemaakt?

Start nu, juist tijdens deze periode waar gezondheid zo enorm belangrijk is en we weer wat meer terrein kunnen pakken, een nieuwe fase, nieuwe energie en goede voornemens.

We doen oefeningen waar je echt iets aan hebt.  Je hoeft geen trainingservaring te hebben.

Bootcamp is een intensieve manier van trainen om af te vallen, je conditie te verbeteren en sterkere spieren te krijgen. Door korte krachtige oefeningen op een explosieve manier te doen bouw je kracht en conditie op. Je kunt hier ook mee afvallen. Met een beetje inzet verbrand je al gauw zo’n 600 tot 750 calorieën tijdens een bootcamp training. Dit resulteert in vetverbranding. Omdat je met bootcamp ook veel krachttraining doet zullen je spieren meer massa krijgen. Hierdoor blijf je ook na een workout vet verbranden. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen.

En met name dat samen doen geeft zoveel meer energie.

Op maandagavond trainen we in Rijswijk-buiten en op donderdagavond in Delft in het Delftsehout.

Houd de site in de gaten want door de enorme enthousiaste groei van deze fantastische groepen en blijvende vraag starten we binnenkort met een locatie in Pijnacker-Nootdorp op dinsdagavond! 

Mocht er behoefte zijn bij jou in je wijk om ook een training op te zetten, voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Meld je aan en gun jezelf dat wekelijkse sportmoment.

Of je nu herstellende bent van een blessure, lange tijd niets gedaan, twijfelt over sporten of vaak aan gedacht maar nog niet in actie gekomen. Kortom alle vrouwen uit de regio die buiten hun comfortzone met elkaar groei willen ervaren.

Je zult merken dat wanneer jij weer in balans bent de rest van het gezin daarin mee profiteert.