Natuurlijk je bevalling opwekken met voetreflexmassage

 

Voorkom een inleiding met natuurlijk opwekken met voetreflexologie, acupressuur en moxa.

 

Ben je rond je uitgerekende bevallingsdatum? Heb je angst voor de bevalling? Was je vorige bevalling een nare ervaring? Is er in je omgeving iets gebeurd waardoor je onbewust spanning vasthoudt? Zijn je vliezen gebroken maar blijven de weeën uit? Ook kan een behandeling helpen bij een miskraam waarbij het vruchtje niet wil loslaten. Door bepaalde reflexpunten op de voet te bewerken en met moxatherapie kan de bevalling spontaan ingezet worden zodat je rustig naar de bevalling toeleven en verloopt de bevalling meestal ook vlotter. Een behandeling is een goede aanvulling en meestal in overleg met of op advies van de verloskundige of gynaecoloog.

Zwangerschapsreflexologie en moxatherapie wordt op beide voeten toegepast en kan volledig aangekleed gebeuren (alleen onderbenen en voeten zijn vrij). De behandeling duurt ongeveer één uur. Je krijgt tips mee naar huis om de komende dagen zelf toe te passen. Mijn ervaring leert mij dat veel vrouwen binnen twee dagen zullen bevallen. Soms is een herhaling van de behandeling nodig.

“Een sneller herstel middels voetreflexologie”

 

Na de bevalling helpt een behandeling je om weer op krachten te komen en sneller de balans terug te vinden. Enkele weken na je bevalling is het heerlijk om samen met je kindje te komen voor een voetreflexmassage. Terwijl jij gemasseerd wordt reageert je baby ook op de behandeling. Dit ondersteunt jullie beiden om een nieuwe balans te vinden.

Regelmatig een voetreflex- of zwangerschapsmassage houdt je lichaam in balans en kan klachten in de zwangerschap voorkomen (om de 2 a 3 weken een massage is een weldaad voor je lichaam).

Neem vrijblijvend contact op via mail , WhatsApp of met een telefoontje en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Verhalen uit mijn praktijk

“ Mijn verloskundige gaf vanmorgen aan dat het kindje te zwaar is waardoor langer doorlopen risico’s met zich meebrengt. Ik zou heel graag een voetreflex behandeling willen om te bevallen, het liefste vandaag nog om een medische ingreep te voorkomen.”

“Graag zou ik een afspraak willen inplannen, ik heb een erg traumatische medische inleiding achter de rug van mijn eerste kindje en ben nu 40 +1 van mijn tweede. Ik ben mij aan het verdiepen in meer natuurlijkere manieren van inleiden en kwam zo bij jou uit.“

“Ons kindje ligt in een stuit waardoor ik graag zou willen proberen het op en natuurlijke manier te laten draaien.”