Is voetreflexologie het natuurlijke medicijn om zwanger te raken?

Voetreflexmassage het natuurlijke medicijn bij onvrhctbaarheid?

Wil jij graag natuurlijk zwanger raken? Uit meerdere onderzoeken en zeer veel positieve resultaten in mijn praktijk blijkt  dat een ontspanningsmassage, fertiliteitsmassage of voetreflexmassage helpt om zwanger te worden. Een belangrijk voordeel van de reflexologie is de balancering van het endocriene systeem, dat zijn klieren die de hormonen van het lichaam produceren. Hormonen spelen een sleutelrol in de vruchtbaarheid en zwangerschap en kunnen door stress worden beïnvloed.
Reflexologie is een van de beste natuurlijke manieren om de interne systemen van het lichaam op een niet-invasieve maar toch effectieve manier te openen. Een aantal punten op de voet worden geassocieerd met de eicelproductie van een vrouw. Door het behandelen van deze gebieden kunnen onevenwichtigheden die een zwangerschap kunnen belemmeren gecorrigeerd worden.
Enkele mooie verhalen uit mijn eigen praktijk:
“Ik kon het niet geloven”. “Het had ons drie jaar en twee IVF pogingen gekost om mijn eerste baby te krijgen. Ik was al vier jaar niet meer ongesteld geworden en na de eerste behandeling werd ik ongesteld, na 5 behandelingen en 40 weken verder mochten we een bijzondere dochter verwelkomen, zo blij dat ik reflexologie mocht ervaren”
“Al na één heerlijke reflexologie sessie bij Sophie was ik zwanger”
“Ondanks dat de arts aangaf dat er niets mis was lukte het ons al drie jaar niet om zwanger te worden. Door samen te kijken naar de bloedwaarden, mijn voeding, coaching en voetreflexologie is het na 3 sessies al gelukt om zwanger te worden” Zo enorm blij mee”