Bevalling opwekken met voetreflexologie & accupressuur

Met voetreflexoloogie & accupressuur een bevalling opwekken om een inleiding te voorkomen? Kijk jij op tegen een inleiding? Heb je een hele nare ervaring met een eerdere bevalling? Heb je een miskraam ervaren waardoor je door angst en verdriet wordt overmeesterd? Of wil je het strippen voor zijn? Een bevalling natuurlijk op gang brengen is mogelijk. Vele gingen je voor waarvan de meeste binnen 48 uur bevielen na één sessie.
Wil jij ook ervaren wat het voor jullie kan betekenen in elke fase van de zwangerschap?
Ervaringen uit mijn eigen praktijk:
“Door de bevalling middels drukpunten op te wekken en ons bevallingstrauma van onze oudste direct tijdens de sessie op te ruimen was deze bevalling zo prachtig, nooit meer anders”
Binnen 48 uur was ze er” , dankzij de mooie gesprekken, de behandeling die je zelfs op zondagavond voor ons deed “Ik kan het iedereen aanraden”
“Door mijn MS was het raadzaam de bevalling eerder in gang te zetten. Door de ruime tijd die Sophie nam, de professionaliteit, de traumaverwerking lukte het ons om zonder ingreep op een natuurlijke manier te bevallen”
“Ik kan het iedere zwangere aanraden, geheel klachtenvrij echt kunnen genieten van deze zwangerschap (dat was niet vanzelfsprekend gezien mijn eerdere) en als kers op de taart een natuurlijke opwekking zodat ik thuis kon bevallen zonder medische ingreep dit keer”.