Online training reflexologie voor baby en peuter

Ben je werkzaam als voetreflextherapeut? Of misschien in de kraamzorg, als kinderpsycholoog, kinderfysiotherapeut of op de afdeling neonatologie, op een kinderdagverblijf, als babymasseur, als doula of in de kinder tuina en acupunctuur?

Deze opleiding is voor professionals die zich graag willen specialiseren en of hun kennis verder willen verbreden. Het is een praktische opleiding waarbij massagegrepen worden aangeleerd met behulp van drie thema’s; slapen & sereniteit, het spijsverteringsstelsel en weerstand & immuniteit.

“The littlest feet make the biggest footprints in our hearts”

Werkwijze online training:

Online trainingen stellen je in staat om eender waar en wanneer een nieuwe vaardigheid aan te leren (mits internetverbinding). Na betaling en verwerking van je deelname, ontvang je van ons een login. Hiermee bekom je directe toegang tot ons online trainingplatform, waar deze cursus voor je klaar staat. Je kan duidelijk je voortgang bekijken, hoofdstuk per hoofdstuk. Is alles duidelijk en ben klaar om je certificaat te behalen? Dan dien je enkel nog een digitaal eindexamen af te leggen (herkansen is steeds mogelijk).

Inclusief:

  • Online training
  • Online assistentie door docent
  • Online examen
  • Certificaat

Wil je meer informatie of je  inschrijven voor de online training reflexologie voor baby en peuter klik dan hier