Coachingsreflexologie behandelingen

Wist je dat ik naast ontspanningsvoetrefexologie behandelingen ook coachingsreflexologie behandelingen geef? Ik pas dit toe op bijvoorbeeld burn-out klachten. Werkstress is beroepsziekte nummer één. Ruim 17% van alle Nederlanders ervaart burn-out klachten. Het is dus belangrijk om voordat het zover is in te grijpen. Daar kan coachingsreflexologie je ontzettend mooi bij helpen doordat je je burn-out in de kern aanpakt en het je helpt om te ervaren waar letterlijk de schoen wringt!

Coaching in combinatie met voetreflexologie is een totaaltherapie die naar de gehele mens kijkt. Niet alleen het fysieke lijf maar ook het emotionele, sociale en mentale deel wordt meegenomen in de behandelingen. Daarbij kijkt coaching en voetreflexologie naar de oorzaak van de problematiek en niet enkel naar het gevolg. Ziekte of klachten zijn de manier van ons lichaam om ons te vertellen dat er iets niet in orde is. Het heeft geen zin om alleen de klacht te behandelen. Symptoombestrijding lost niets op. De klacht komt weer terug of uit zich op een andere manier. Je zult moeten kijken naar de reden waarom deze klachten spelen. Door gebruik te maken van gesprekken en voetmassage wordt de klacht inzichtelijk. En bewustwording is het begin van herstel.

Blijf niet rondlopen met vragen of klachten. Neem vrijblijvend contact met mij op en samen kijken we waar we winst kunnen boeken.