Bootcamps

Buiten sporten is niet alleen gezond maar ook super gezellig en brengt in groepsverband elkaar heerlijk in een flow. Je krijgt er dan ook enorm veel energie van.

Resultaat: een sterker en gezonder lichaam en een “opgeruimd hoofd”.

Ik bied een sportprogramma aan die voor alle vrouwen in elke levensfase goed te volgen is op dit moment op twee locaties (Delftsehout/Rijswijk-buiten), een nieuwe locatie daar sta ik zeker voor open. 

Trainingen juist voor vrouwen die (opnieuw) willen gaan sporten of graag conditie willen opbouwen en dit graag in de buitenlucht doen met elkaar. Het hele jaar door, in de lente, de zomer, de herfst en de winter.

Onderzoek wijst uit dat ons brein en ons lichaam veel meer profiteren van buiten sporten, dan wanneer we dit binnen doen.
Er is een logische, bekende verklaring voor het gezondheidseffect van de natuur. Buiten vang je zonlicht op, wat de productie van vitamine D stimuleert. Dat zorgt ervoor dat je beter beschermd bent tegen onder andere, depressies en botontkalking. Daglicht zorgt ook voor een betere afstelling van de biologische klok, waardoor de hormoonhuishouding en het slaap- en eetpatroon beter worden gereguleerd. En de lucht in de buurt van bomen en planten is schoner, waardoor longklachten kunnen verminderen.
Bovendien voelen we meer behoefte om te bewegen als er groen in de buurt is. Als je eenmaal in die groene omgeving bent, word je uitgenodigd om langer te bewegen. Je houdt het ook langer vol dan tussen betonnen muren. Buiten sporten is dus op allerlei manieren goed voor ons lichaam en geest.

Wanneer je als moeder in balans bent heeft dat invloed op het hele gezin!